TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaispir: Küskünlükler ve kırgınlıklar son bulsun

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın buruk sevincini yaşadıklarını belirterek, “Aramızdaki sevgi ve saygının çoğaldığı, küskünlük ve kırgınlıkların sona erdiği bu manevi iklimde tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlarda küskünler barışmalı, yaşlılar ziyaret edilerek hayır duaları alınmalı ve çocukları da sevindirmeyi ihmal etmemeliyiz.” dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kocaispir: Küskünlükler  ve kırgınlıklar son bulsun

ADANA (İLKHABER) - Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ' Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Aramızdaki sevgi ve saygının çoğaldığı, küskünlük ve kırgınlıkların sona erdiği bu manevi iklimde tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Bayramlarda küskünler barışmalı, yaşlılar ziyaret edilerek hayır duaları alınmalı ve çocukları da sevindirmeyi ihmal etmemeliyiz.' dedi.

 

Bayramlarının bereket, umut, birlik ve sevinci paylaşmak olduğunu belirten Başkan Kocaispir ' Bayram; güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Nihayetinde bayram bir sevinç ve neşe günüdür. O günde yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örnekleri yaşanır." diyerek bayramın önemine değindi.

 

Başkan Kocaispir Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşanarak sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayram’ımız kutlu olsun.' diyerek Ramazan Bayramı’nın huzur ve neşe içerisinde geçmesini temenni etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.