TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ: Biz büyük bir aileyiz

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uludağ: Biz büyük bir aileyiz

ADANA (İLKHABER) - Sarıçam Belediyesi personeli ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Ramazan ayının maneviyatını sizlerle birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Çok şükürler olsun ki, bizler bereket ve rahmet ayı Ramazanda hep birlikteyiz.” dedi.

Sarıçam Belediyesi Binası bahçesinde verilen İftar yemeğine Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eşi Nejla Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma,  Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, Meclis üyeleri ile belediye personeli ve aileleri katıldı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programı öncesinde personel ve ailelerin masalarını dolaşan Başkan Bilal Uludağ, onlarla tokalaşıp kısa bir süre sohbet etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, amaçlarının Ramazan ayının rahmeti ve bereketi içinde dayanışma ruhunu ortaya koymak olduğunu dile getirerek, “Sizlerle birlikte önemli bir görev üstlendik. Tek amacımız Sarıçam halkına hizmet etmektir. Bu önemli görevi yaparken, Ramazan ayında iftar programında sizlerle de bir araya gelmek bizler için önemliydi. Davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Bundan böyle de önümüzdeki süreçlerde bir araya geleceğiz. Cenabı Allah tuttuğunuz oruçlarınızı ve yaptığınız ibadetleri yüce katında kabul etsin.” konuştu.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Başkan Bilal Uludağ, yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını da anlatarak, Adana, Sarıçam ve  ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

Uludağ, daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah’tan temenni ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

“Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği önemli müstesna günlerdir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, bayramın size ve ailenize bolluk, bereket, sağlık, İslam Âlemi ve Yüce Türk Milleti’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.