TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arabadan inerken kanalizasyona düştü

Adana’nın Yüreğir İlçesi D-400 Karayolu üzerinde araçtan inmeye çalışan bir yolcu lögar kapağı kırık olan kanalizasyonun içine düştü.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Arabadan inerken kanalizasyona düştü

Bayram BULUT

Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Adana’nın Yüreğir İlçesi D-400 Karayolu üzerinde araçtan inmeye çalışan bir yolcu lögar kapağı kırık olan kanalizasyonun içine düştü.

Adana’da bozuk yollar ve kanalizasyonların kırık kapakları vatandaşları mağdur ediyor. Tüm herkesin şikayetçi olduğu bozuk yollar konusunun yanı sıra, bu kez bazı ana yollarda bulunan kanalizasyonlara ait beton kapakların kırılmış olduğu görüldü. Kırık bu kanalizasyon kapakları nedeniyle görülmez kazalarda meydana gelmeye başladı. Son olarak bir sosyal paylaşım sitesinden yapılan paylaşımda D-400 Karayolu Ceyhan istikametinden kent merkezine giderken istikametinde bulunan yol ve kanalizasyon lögarlarının kapaklarının durumunu ortaya çıkarttı.

ARAÇTAN İNMEK İSTEDİ

Bu paylaşımı yapan Ramazan Küçükdal isimli bir sosyal medya kullanıcısı. Kendisi aracıyla giderken yanında bulunan ağabeyinin araçtan inmek istemesi üzerine aracıyla sinyal vererek yol kenarına yanaştı. Bulundukları Optimum Kavşağı’na yakın bir noktaya gelince aracını durdurdu. Tam da ne olduysa o dakikadan sonra oldu. Araçtan inen Küçükdal’ın ağabeyi ayağı, kırılmış lögar kapakları ve çökmüş asfaltın bulunduğu noktaya denk geldi.

BACAĞI KANALİZASYONA GİRDİ

Bacağına kadar kanalizasyon çukurunda oluşan deliğe düşen ağabeyini Küçükdal kurtardı. Yaşanan bu olayı otomobil sürücüsü paylaşıp yolların haline dikkat çekti. Küçükdal hesabından yaptığı paylaşıma da şu ifadeleri kullandı; “Burası Adana’nın merkezi. Yol kenarındaki kanalizasyon boşluklarına bakar mısınız. Yanımdaki abim arabadan inerken Çukura düştü. Bu nasıl çarşı bu nasıl bir yol. Optimum Kavşağına varmadan”                                 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.