TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancak; “Bekle bizi Süper Lig”

Bu yıl Süper Lig’i play-off yarı final kaçıran Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Sancak, önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sancak;  “Bekle bizi Süper Lig”

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, play-off yarı finalde karşılaştığı Hatayspor’a kaybetmesi ile 2018-2019 sezonunu kapattı. Yeni sezonun Adana Demirspor için farklı olacağını belirten Kulüp Başkanı Murat Sancak, tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirterek, “Bu sezon kısmet değilmiş olmadı. Ancak gelecek sezon şampiyonluğun güçlü adayı biziz. Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

Adana Demirspor, büyük umutlarla başladığı 2018-2019 sezonunu ilk yarısını 58 puan ile 6. sırada tamamladı. En son 2016 yılında play—off’a kalan ancak penaltılardan Süper Lig biletini Alanyaspor’a kaptıran mavi-lacivertli ekip bu sezon da aynı şansını kullanamadı.

Bu sezon adeta mucizeler ile beşinci kez play-off'ta yer alan Adana ekibi, bu kez Hatayspor’a son dakikalarda yediği gol ile kaybederek 25 yıllık Süper Lig özlemini önümüzdeki sezona bıraktı.

2018-2019 sezonun sona ermesiyle şimdi tüm dikkatler yeni, sezona çevrildi. Yeni sezon için iddialı olduklarını belirten Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, muhteşem bir taraftara sahip olduklarının belirterek, “Bu büyük taraftara da ‘Süper Lig’ yakışır. Bu sezon olmadı, kısmet değilmiş. Ancak gelecek sezon ‘Süper Lig’e çıkacağız” yorumunu yaptı..

Göreve geldiği günden bu yana hedefinin Adana Demirspor’u hak ettiği yer olan Süper Lig’e taşımak olduğunu vurgulayan Sancak, “Allah izin verirse futbolcusu, teknik heyeti, yönetimi, taraftarıyla el ele verip, bu takımı hak ettiği yere Süper Lig’e taşımak istiyoruz. Muhteşem bir taraftarımız var ve bu büyük taraftara da Süper Lig’ yakışır” dedi.

EN GÜÇLÜ ADAY ADANA DEMİRSPOR EN GÜÇLÜ ADAY

Taraftarlarının verdiği desteğe dikkat çeken Sancak, “Bugün sıradan bir maça dahi ortalama 12 bin taraftar geliyor. Süper Lig’de bile birçok takımın 12 bin taraftar sayısına ulaşamadığını görüyoruz. Çoğu zaman adeta boş tribünlere karşı maç yapıyorlar. Taraftarımız Süper Lig’i hak ediyor. Kısmet değilmiş, bu sezon bunu başaramadık. Ancak önümüzdeki sezon, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri biz olacağız ve 25 yıllık hasreti dindireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan Adana Demirspor’, hem kendi yıldızlarını yetiştirmek, hem de Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için alt yapı çalışmalarına başladı. Bu kapsamda kurulan ‘Adana Demirspor Futbol Akademisi’, yeni sezon öncesindeki seçmelerini 8-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirecek ve seçmelere 7-16 yaş grubundaki çocuklar katılabilecek.

2019-2020 futbol sezonu için organize edilecek olan seçmeler 8-9 Haziran 2019 tarihlerinde Adana Demirspor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Seçmelere katılmak isteyen adaylar yanlarında kişisel antrenman malzemesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu getirerek seçmelere katılabilecek.

DAHA GÜÇLÜ DEMİRSPOR

Adana Demirspor’un başarılı file bekçisi Kurtuluş Yurt, yeni sezondan oldukça umutlu gözüküyor. Adana Demirspor’un yeni sezonda daha güçlü olacağını belirten Kurtuluş, “Gelecek sezon Adana Demirsporumuzun hak ettiği yerde olacağına gönülden inanıyorum. Yeni sezonda hep beraber daha güçlü döneceğiz” dedi.

İNANIYORUM

Sosyal medyadan camiaya seslenen deneyimli futbolcu, “Öncelikle herkesten bu hayal kırıklığı için özür diliyorum. Gelecek sezon Adana Demirsporumuzun hak ettiği yerde olacağına gönülden inanıyorum. Hep beraber daha güçlü döneceğiz. Sezon başından bu yana bize sahip çıkan ve destekleyen başkanımız başta olmak üzere büyük Demirspor taraftarlrına sonsuz teşekkür ediyorum” ifadeleri kullandı.

“SÜPER LİG’E ÇIKABİLRİİZ”

Mavi-lacivertlilerin ikinci yarıda sakatlanarak 6 ay sahalardan uzak kalan Polonyalı yıldızı Jakub Kosecki’nin sahalara dönmesi yakın. Sakatlığı atlatan ve yeniden çalışmalara başlayan deneyimli futbolcu, “Muhteşem taraftarımız, büyük başkanımızla Süper Lig’e çıkabiliriz” dedi.

Kosecki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bu sezon hayal ettiğimiz gibi bitmedi. Çok üzgünüm ve beni affedin. Eğer gelecek sezon bu kulübün bir parçası olmama izin verirseniz; size söz veriyorum, her zamanki ben gibi her şeyimi veririm. Bu kulüpte olmak büyük bir onurdur. Kulüpte bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımızla, büyük başkanımızla ‘Süper Lig’e çıkabiliriz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.