TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarıya giden yol

Bir kişilik porsiyonla iki kişinin doya bileceği yerlerden bir tanesi olan Bol Kepçe Kebap Adanalıların ilgisini çeken yerlerden bir tanesi olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başarıya giden yol

Bayram BULUT

Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-Tablacılıkla başladığı kebapçılık mesleğinde gece gündüz demeden çalışarak önemli başarılara imza atan Bol Kepçe Kebap’ın sahibi Mustafa Dağoğlu üçüncü şubesini açtı.

Adana’da kebap denilince akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olan Bol Kepçe Kebap, Yüreğir İlçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde üçüncü şubesini açtı. Şuanda yüzlerce insanı her gün konuk ederek ağırlayan ve yine çok sayıda insanı istihdam eden Bol Kepçe Kebap Salonu’nun Sahibi ve Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağoğlu’ndan basamak basamak başarıya yükselen öyküsünü dinledik. Dağoğlu kebap sektörüne henüz 12 yaşındayken çırak olarak başladı. Çalıştı, hem de çok çalıştı.  Dağoğlu, geçen zaman içerisinde kazandığı parayı daha da kıymetlendirdi. Çocukluğundan beri sektöre büyük emekler veren Dağoğlu’nun gayreti elbette karşılıksız kalmadı. Tablada başlayan Dağoğlu’nun hikayesi zaman geçtikçe büyüyerek ilerledi.  1990’lı yılların başında Keresteciler Sitesi içerisinde işine devam etti.

KEBABIN LEZZETİ DİLDEN DİLE YAYILDI

3 Kardeşiyle birlikte önce küçük bir baraka inşa eden Dağoğlu, burayı kardeşleriyle işletmeye başladı. İşlerini temiz ve kaliteli yapan Dağoğlu ve kardeşlerine site sakinleri güvenerek gönül rahatlığıyla yemeklerini bu barakada yemeye başladı. Yaptıkları işin temizliği ve yaptıkları kebabın lezzetini alanlar çevresindeki insanlara bu tadı anlattı. Dağoğlu ve kardeşlerinin işleri büyüdükçe büyüdü. Bugün geldiği noktada başarısıyla, azmiyle ve yarattığı istihdamla adından söz ettiren Dağoğlu’nun emeği ve alın teri karşılıksız kalmadı. Önce Bol Kepçe Kebap Salonu’nun ikinci şubesini açtı Dağoğlu, Sarıçam Belediyesi’nin karşısında açtığı bu şubede de elde etti başarıyı sürdürdü.

İSMİ GİBİ BOL ÇEŞİT

Yoğun talep üzerine Dağoğlu son olarak ise Bol Kepçe Kababı’n Üçüncü Şubesini açtı. Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde bulunan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan Otobüs İşletme Müdürlüğü karşısında açılan yeni şubede Bol Kepçe Kebap lezzetinin tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Yaklaşık 1000 kişilik kapasitesi olan Bol Kepçe Kebap’ın yeni yeri Ramazan ayında iftarını açmak isteyenlerle dolup taşıyor. İsmi gibi insanların bol bol kebap ve çeşitlerini yiyebilecekleri yerlerin başında gelen Bol Kepçe Kebap’ta bir porsiyon ile iki kişi karnını doyurabiliyor. Gelen müşterileri güler yüzlü personellerin karşıladığı salonda temizliğe ve hijyene de ayrı bir önem veriliyor.

DAĞOĞLU: BAŞARININ SIRRI ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR

Firma Sahibi Mustafa Dağoğlu, başarının sırrının çalışmaktan geçtiğini söyledi. Kendisinin çok küçük yaştan bugüne kadar gece gündüz demeden dişini tırnağına katar çalıştığına dikkat çeken Dağoğlu, bu çalışmaların akabinde dürüstçe, işine değer vererek çalışmasının karşılığını üçüncü şubelerini açarak aldıklarını vurguladı. Yeni şubeleri hakkında da bilgiler veren Mustafa Dağoğlu, üçüncü şubeleri ile devasa bir kebap fabrikası haline geldiklerini anlattı.  Bol Kepçe Kebap Salonu’nda bir kişilik porsiyonla iki kişi karnını çok rahat doyurabildiğine dikkat çeken Dağoğlu, bu hizmetlerinden tüm müşterilerinin memnun olmasının bahtiyarlığını yaşadıklarını dile getirdi.

KEBABI ERKEK KUZU ETİNDEN YAPIYORUZ

Kebapları erkek kuzu etinden yaptıklarını, etleri de Büyükşehir Belediyesi mezbahasından veteriner kontrolünde aldıklarını anlatan Dağoğlu, “Kebap salonumuzda salata malzemeleri bekletilmeden kısa sürede masalara sunuluyor. Hijyen ve kaliteye önem veriyoruz. Güler yüzlü personelimiz ile hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz. İlk Şubemizin yeri Keresteciler sitesinde, ikinci şubemizin yeri Sarıçam Belediyesi’nin yanında bulunuyor. Son olarak ise bu şubemizi Yüreğir İlçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde açtık. Kısa bir süre oldu. Tüm Adanalıları yeni şubemize bekliyoruz.” dedi.

ONUR BELGESİ VERİLDİ

Başarılı hizmetlerinden ötürü Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur’da, Bol Kepçe Kebap Salonu’nun sahibi ve şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağoğlu’nu onur belgesi vererek, çalışmalarını takdir etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.