TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayhan Barut'tan anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, eğitim-öğretime yapılacak yatırımın Türkiye'yi çağdaş dünya ülkeleri arasında çok daha iyi noktalara getireceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2019 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2019 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ayhan Barut'tan anlamlı ziyaret

ADANA (İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, eğitim-öğretime yapılacak yatırımın Türkiye'yi çağdaş dünya ülkeleri arasında çok daha iyi noktalara getireceğini vurguladı.
“BOL BOL KİTAP OKUYUN”
Toplumun tüm kesimleriyle yakından ilgilenen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, bu kapsamda Şehit Halit Mine Yaşar Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticileriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Emine Özkan, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Barut'un mutluluğu da yüzüne yansıdı. Sınıfları ziyaret eden Ayhan Barut, kitap ve çeşitli hediyeler sunduğu öğrencileri dünyayı daha iyi anlamaları ve öğrenmeleri için bol bol okumaya davet etti.
“GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR”
Türkiye'de eğitim sisteminin adeta yap-boz tahtasına döndürülmesinden duyduğu kaygıyı dile getiren Barut, "Gerek Meclis çatısı altında gerekse Adana'daki çalışmalarımızda, önceliğimizi eğitime ayırmış durumdayız. Bu bağlamda Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizi emanet ettiği gençlerimizin aydınlık yarınlara ulaşması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyor ve göstermeye devam edeceğiz" dedi. Okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler de duyarlılığı için Ayhan Barut'a teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.