TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan'da ölüm kavşakları kapatılıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ceyhan'da ölüm kavşakları kapatılıyor

ADANA(İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, motosiklet sürücüsü gencin hayatını kaybettiği bulvar üzerindeki kavşağı kapatma kararı alarak öğrenci ve velilerin rahat geçmesi için önlem alınması talimatını verdi.

Ceyhan’ın Orhan Ekinci Bulvarı üzerinde önceki gün meydana gelen elim bir trafik kazasında 23 yaşındaki Atakan Özbek’in hayatını kaybetmesi üzerine olay yerinde inceleme yapan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, orta refüjde bulunan kontrolsüz kavşağın kapatılması için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ortak karar verdi.

  Bulvar üzerinde inceleme yapan Başkan Kadir Aydar’ın yanına gelen merhum Atakan Özbek’in akrabası Başkan Kadir Aydar’a sarılarak gözyaşı döktü.

Önceki gece 00.30 sıralarında Orhan Ekinci Bulvarı üzerinde inceleme yapan Başkan Kadir Aydar, “Şehir planlarında bulvar üzerindeki orta refüjün tek parça olması gerekirken; bulvar üzerinde belirli noktalarda dönel kavşak olmasına rağmen, geçmiş dönem yöneticilerinin yaptıkları kontrolsüz kavşakların bugün üzücü kazalara neden olduğunu görüyoruz. Ayrıca bulvar üzerinde yan yana üç okul var. Öğrenci ve velilerin rahat geçmeleri için, yaya geçidi ve araçların kontrollü geçmesi için kasisler yaparak, güvenliği arttıracağız. Başka canlar yanmasın, analar ağlamasın diye bu kontrolsüz kavşakları kapatıyoruz.” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.