TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus Belediyesi’nde yaşlı ve engelli vatandaşlar, golf araçları taşınacak

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tarsus Belediyesi’nde yaşlı ve engelli vatandaşlar, golf araçları taşınacak

MERSİN (İHA) - Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde hizmet binalarına ulaşmak isteyen ancak yürüme zorluğu çeken yaşlı ve engelli vatandaşlar,  yakında hizmete girecek golf araçları ile taşınacak. 

  Tarsus’un Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde 215 dönümlük alana sahip Tarsus Belediye Tesisleri içerisinde kullanılmak üzere golf arabalarının hizmete gireceği bildirildi. Yürüme güçlüğü çeken özelikle yaşlı ve engelli vatandaşların, en fazla 5 yolcu kapasiteli golf araçlarıyla taşınarak hizmet binalarına götürüleceği belirtildi.

  Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, yaptığı açıklamada, “Buraya toplu ulaşım vasıtasıyla gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, hizmet binalarının bulunduğu yere gitmekte zorlanıyorlar. Bu zorluğu gidermek amacıyla da golf arabalarının satın alınması talimat verdik. Böylece belediye tesislerine gelen yürüme zorluğu çeken yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntısını bir nebze de olsa çözmüş oluruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

                                        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.