TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İndirimli ürün izdihamı

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İndirimli ürün izdihamı

BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-Vatan Bilgisayar 2019 yılında da mağaza yatırımlarına devam ediyor. Son olarak Vatan Bilgisayar Adana’da yeni mağazasını M1 Adana AVM'de açtı.

Vatan Bilgisayar bu açılışında da, açılışa özel indirim geleneğini bozmayarak birçok teknoloji ürününde indirimli fiyatlarla Adanalıların karşısına çıktı. Açılış öncesi vatandaşlar Vatan Bilgisayar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Açılışın gerçekleşmesiyle vatandaşlar indirimli olan ürünlerden alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Zaman zaman izdihamım yaşandığı açılışta ürünleri alabilmek için büyük çabalar sarf edildi.

Yoğun kalabalığın yaşandığı açılışta ürünlerden alanlar kasanın yolunu tuttu. Ürünü alana kadar çeşitli zorluk çeken vatandaşlar bu kez kasa önünde sıraya girmek zorunda kaldı. Ürünleri satın alan vatandaşlar, fiyatların indirimde olduğunu öğrendiklerini ve ihtiyaçları olan elektronik ürünlerden satın aldıklarını belirttiler. Açılışa özel fiyatlardan faydalanmanın mutluluğunu yaşadığını belirten vatandaşlar, bu tür indirimlerin devam etmesini istediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.