TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zengin mutfaklar, muhtemel gastronomi iş birliğine uygun

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Zengin mutfaklar, muhtemel  gastronomi iş birliğine uygun

ADANA(İLKHABER)-Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Adana’da düzenlenen Portekiz Ülke Günü’ne katılmak, Adana ile ticari ve kültürel ilişkilerin gelişmesini sağlamak adına kente gelen Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva ve Büyükelçilik Ticaret Müşaviri Celeste Mota, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Başkan Zeydan Karalar’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarı dileyen Büyükelçi Da Silva, yoğun programı arasında kendilerine kabul ettiği için teşekkür etti.

Büyükelçi Da Silva ile Başkan Zeydan Karalar, iş birliği yapılabilecek konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu, Türkiye-Adana ve Portekiz mutfağı ile  muhtemel gastronomi turizmi hakkında sohbet etti.

Başkan Zeydan Karalar, Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva ve heyetine, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Verimli geçen görüşmenin ardından, Büyükelçi Da Silva ve Başkan Zeydan Karalar, birbirlerine kurumsal hediyelerini sundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.