TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vehbi Güzel MTAL Türkiye birincisi

Okullar arası Floor Curling Türkiye Şampiyonası genç kızlar kategorisinde Adana Güzel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi birincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2019 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2019 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vehbi Güzel MTAL Türkiye birincisi

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Sivas Kongresinin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye Curling Federasyonu, Sivas Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde Sivas'ta yapılan "Floor Curling Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Şampiyonada genç erkekler kategorisinde Sivas Hacı Mehmet Sabancı Lisesi Türkiye şampiyonu olurken, genç kızlar da Adana Vehbi Güzel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, yıldız erkeklerde ve kızlarda Gaziantep Karacaoğlan Ortaokulu şampiyon oldu.

14-16 Mayıs tarihlerinde Sivas'ta yapılan Floor Curling Türkiye Şampiyonası’na 25 ilden 136 takım 680 sporcunun katılımıyla Taha Akgül spor salonunda gerçekleşti.

Çekişmeli geçen şampiyonada Sheetlerin başına geçen genç sporcular taşları belirlenen hedefe atabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Müsabakanın sonunda genç kazlar Vehbi Güzel MTAL Türkiye birinciliğini kazandı. Şampiyonanın sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Türkiye Curling Federasyon Başkanı Dr. Kenan Şebin, hakemler ve antrenörler tarafından takdim edildi.

Aldıkları derecenin kendilerini gururlandırdığını belirten Vehbi Güzel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Hatice Şule Kenar, “Heyecan dolu Curling şampiyonası izledik. Kızlarımız performanslarıyla göz doldurdu. Curling parkurundaki hünerleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Bu sporu yapan kızlarımız çok yetenekli olduklarını bir kez daha ortaya koydular ve onlarla okulum adına gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.