TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Hitay’dan meslektaşlarına uyarı

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Deniz Hitay’dan  meslektaşlarına uyarı

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin’in ünlü bayan kuaförü Deniz Hitay, saç boyasının kaliteli olması gerektiğini bu konuda meslektaşlarının duyarlı olması gerektiğini söyledi. Hitay, “Bir kaç kuruş kar edeceğim diye ucuz boya kullanmayın” dedi.

Sosyetelerin uğrak yeri olarak bilinen Deniz Hitay Bayan Kuaför Salonu’na gelen bazı müşterilerin başka meslektaşların hizmetlerinden memnun kalmadıklarını ve özellikle saç boyamasında yanlışlıklar yapıldığı anlatılması üzerine  bayan kuaförü Deniz Hitay, meslektaşlarının dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Bayan kuaför mesleğinin kolay olmadığını belirten Deniz Hitay, “Meslektaşlarımın özellikle dikkat etmesi gereken müşteriye hitabı ve işyerinden memnun olarak ayrılması. Zarif bayanlar saç boyama konusunda sıkıntılar çekmekte. Bunun tek nedeni ise ucuz saç boyaları. Bazı meslektaşlarımız 3-5 kuruş kar edeceğim diye ucuz saç boyası kullanmaması gerek. Bilinmeyen bir firmadan aldığı saç boyasını müşterisinin saçına uyguladığında olumsuz sonuçlar alıyor ve bu nedenle de müşteri ile sorunlar yaşıyor. Yanlış bir boyama yapılması bayan müşterinin hayatını alt üst eder. Çok dikkat etmek gerekir. Her size getirilen boyayı sakın kullanmayın. Yasal olmayan bir boya nedeniyle meslektaşlarımız mahkemelik oldu. Bunun için dikkat etmek gerekir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.