TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarı’dan Engelliler Haftası ziyaretleri

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sarı’dan Engelliler Haftası ziyaretleri

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Engelliler Haftası dolayısıyla Artuklu’da Fatih Ortaokulu, Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu ve Öğretmen Necmi Karataş Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Artuklu Fatih Ortaokulu’nu ziyaret eden Sarı, Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı serginin açılışını yaptı. Öğrencilerimizin eserlerini inceleyen Sarı, eserler hakkında öğrencilerimizden bilgi aldı.

Daha sonra Artuklu Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı’nı ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerin Engelliler Haftası’nı kutlayan Sarı, yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Son olarak ta Artuklu Öğretmen Necmi Karataş Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Sarı, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizin atölye çalışmalarını izleyen Sarı, öğretmenlerle de sohbet etti. Öğrencilerimizin Engelliler Haftası’nı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, “Özel çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi ve topluma kazandırılması için öğretmenlerimize büyük bir görev düşüyor, bu sorumluluk bilinciyle ellerinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inancım tam, bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.