TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan sezonu 3 puanla kapatmak istiyor

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaplan sezonu 3 puanla kapatmak istiyor

F. Metin MARACI

ADANA (İLKHABER) – Spor Toro 1. Ligi’nin 34 haftalık maratonu bugün oynanacak akrşılaşmalar ile son buluyor. Ligin son karşılaşmasında Osmanlıspor’u konuk eden Adanaspor, rakibini mağlup edip sezonu 3 puanla kapamak istiyor.

Bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan Adanaspor, sezonun son karşılaşmasında bugün 16.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Bir bakıma prestij maçına çıkacak olan turuncu-beyazlı ekip, taraftarına galibiyetle veda etmenin hesaplarını yapıyor.

Tarihi 5 Ocak Stadı’ndaki maç saat 16.30’da oynanacak. Karşılaşmanın orta hakemi Burak Şeker ve yardımcıları ise Kamil Çetin ile Emrah Ünal olacak. Dördüncü hakem olarak da Hakan Ülker görev yapacak.

Sezonun son maçında taraftarını da görmek isteyen Adanaspor’da Teknik Direktör Eyüp Arın, “Bu sezon üst üste yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle istediğimizi bir türlü alamadık. Turuncu-beyazlı renklere gönül veren herkesin son maçımızda yanımızda görmek istiyoruz. Osmanlıspor karşısında kazanıp sezonu 3 puanla tamamlayacağız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.