TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik Kalplerin ‘Anneler Günü’ mutluluğu

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Minik Kalplerin ‘Anneler Günü’ mutluluğu

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Belediyesi Gürselpaşa Kreşi Minik Kalpler Anasınıfı öğrencileri ‘Anneler Günü’ nedeniyle kutlama programı düzenledi. Etkinlikte minikler anneleri için hediyeler hazırlayıp şarkılar eşliğinde takdim etti.

Seyhan Belediyesi Gürselpaşa Kreşi Minik Kalpler Anasınıfı öğrencilerinden annelerine sürpriz kutlama. Minik Kalpler Anasınıfı öğrencileri, ‘Anneler Günü’ nedeniyle kutlama programı düzenledi. Programa Gürselpaşa Kreşi Müdiresi Tülay Özer, Minik Kalpler Sınıfı öğretmeni Nagihan Apaydın ve çok sayıda veli katıldı.

Annelerin mutluluğuna ortak olan Gürselpaşa Kreşi Müdiresi Tülay Özer. “Annenin çocuğu üzerindeki sevgisi ve ilgisi beşikten mezara kadar sürüp gider. Çocuk bir aylıkken, 10 yaşındayken veya 60 yaşındayken de annenin gözünde hep çocuktur. Anneye göre çocuk hep gözetilmeye ve sevilmeye muhtaçtır. Dünyanın en değerli varlığı olan annelerimiz için ithaf edilen ‘Anneler Günü’ özel bir etkinliktir. tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Annaler gününün önemini anlatan Minik Kalpler Anasınıfı Öğretmeni Nagihan Apaydın da, “25 minik kalplerimizin değerli annelerinin anneler gününü kutluyorum. Annelerimizi bir günde olsa anmak için bu programı düzenledik. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor anneler gününüzü kutluyorum” dedi.

Anneler günü kutlama proğramını izleyen anneler çocuklarının annelerini çok sevdiklerini söylemeleri ile duygulu anlar yaşadı. Minik Kalpler Anasınıfı öğrencilerinin annelerine olan sevgilerini anlattığı program anneler tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca minikle hazırladıkları küçük sürprizleri annelerine hediye ederek günlerini kutladı.

Programa katılan öğrenci velileri ise çocuklarımızın böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemesi çok anlamlı ve değerlidir. Bu tür etkinlikler sosyal gelişim ve kaynaşmayı sağlıyor. Sınıf öğretmenimiz Nagihan Apaydın öğretmenimize teşekkür ediyoruz. Minik yüreklerle anne olmanın güzelliğine bir kez daha eriştik. Onların minicik elleriyle hazırlamış oldukları hediyeler bizleri çok duygulandırdı dediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.