TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKAMDER’den Karalar’a ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
AKAMDER’den Karalar’a ziyaret

ADANA (İLKHABER) - AKAMDER (Adana Kamu müteahhitleri) 31 Mart Yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak Adana yararına olacak tüm işlerinde destek olacaklarının mesajını verdiler.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Adana Kamu Müteahhitlerinin içinden geçtiğimiz süreçte yaşadıkları zorlukları dile getirdi.Karslıoğlu, “Bu anlamda Adana Büyükşehir Belediyesi yapım ihalelerinde de sıkıntıların ödeme noktasında çıkmaza girdiğini bu konuda gerekenin yapılması noktasında destek istedi. Yeni dönemde işlerin daha olumlu gitmesi yönünde ümitli olduklarını ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar a Adana yararına olacak her konuda yardımcı olacaklarını” ifade etti.

AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini belirten Adana Büyükşehir Belediye

Başkanı Zeydan Karalar “AKAMDER in sektördeki önemini biliyorum. Gerek

Ülkemizin gerekse Adana Büyükşehir Belediyesindeki ödeme konusundaki sıkıntılar ortada. Bu yüzden bu süreci birlikte atlatacağız. Ancak AKAMDER olarak sizlerin anlayışına, desteğine ve fikirlerinize de çok ihtiyacım olacak. Bu süreçte daha sık aralıklarla istişarede bulunmamız gerekir.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.