TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Annelerimizin değerini bilelim”

Başkan Zeydan Karalar, “Annelerimizin değerini, onları kaybetmeden önce bilelim.” Dedi. Başkan Zeydan Karalar, Anneler Günü’nde Huzurevini ziyaret etti, annelere gül dağıttırken, babaları da unutmadı. Huzurevi’ndeki annelerin özel gününü kutlayan ancak babaları da unutmayan Başkan Zeydan Karalar, annelerin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Annelerimizin  değerini bilelim”

ADANA (İLKHABER) - Başkan Zeydan Karalar, Anneler Günü’nde Huzurevini ziyaret etti, annelere gül dağıttı, babaları da unutmadı...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Anneler Günü nedeniyle, Adana Valiliği Şehit Kurmay Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenen, hal hatır soran ve sorunlarını dinleyen Başkan Zeydan Karalar, Huzurevi sakinlerine, başta anneler olmak üzere gül verdi.

Huzurevi’ndeki annelerin özel gününü kutlayan ancak babaları da unutmayan Başkan Zeydan Karalar, annelerin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

ANNELERİMİZİN DEĞERİNİ, ONLARI KAYBETMEDEN ÖNCE BİLELİM

Başkan Zeydan Karalar, “Anneler Günü kutlu olsun. Anneler Günü’nü kutlamak için Huzurevine geldik. Anneler ki bizi doğuran , kahrımızı çeken, bizi büyütmek için sınırsız zorluklara katlanan, en zor işi yapan insanlardır. Onların ellerinden öpüyorum. Annelerimizin değerini bilelim. Kaybetmeden önce bilelim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.