TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutaşı: Anneler başımızın tacıdır

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaş, Annelerin bizlerin en kutsal varlıkları olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tutaşı: Anneler başımızın tacıdır

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaş, Annelerin bizlerin en kutsal varlıkları olduğunu söyledi.

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaş, Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklama şöyle;

“Anne, kelime itibariyle içi son derece dolu ve en özel anlamları içinde barındıran bir olgudur. Anne demek sadece bizleri doğuran besleyen büyüten demek değildir. Anne şefkat kelimesinin eş anlamlısıdır. Öyle ki dünyadaki tüm anneler, evlatlarına gösterdiği sonsuz şefkat ile anılmaktadır. Anne demek fedakarlıkta demektir. Çünkü evlatları için uyumayan, yemeyen ve her an her saniye gözü gibi bakan annelerimizdir.

Anne aynı zaman da dünyada bildiğimiz, tanıdığımız ve gördüğümüz tüm şeylerin mimarıdır. Çünkü dünya üzerinde yapılan tüm eserler ve bilinen tüm önemli şahsiyetler bir annenin özverisiyle yetişmiş ve dünyanın değişimlerini sağlamıştır. Anne cennete açılan kapının da anahtarıdır. Çünkü Rahmet Elçisi Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (SAV) ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyerek annelerin önemine dikkat çekmiştir.  Bildiğimiz tüm güzel kelimeleri, cümleleri annelerimize ithaf etsek az gelir. Kısacası Anne, Canab-ı Hak’tan bizlere bahşedilen en güzel hediyedir. Bu düşünceler ile fedakar ve cefakar annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.