TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Anne, eşsiz sevginin ve merhametin adıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; “Anneler, millet varlığımızın beşiği ve dayanağıdır. Vatanımıza, milletimize hayırlı, yararlı bir neslin yetişmesinde annelerin rolü inkâr edilemez.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Anne, eşsiz sevginin  ve merhametin adıdır”

ADANA (İLKHABER) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; “Anneler, millet varlığımızın beşiği ve dayanağıdır. Vatanımıza, milletimize hayırlı, yararlı bir neslin yetişmesinde annelerin rolü inkâr edilemez.” dedi.

“ANNE, ÖLÜMÜNE FEDAKÂRLIĞIN ADIDIR”

“Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Bünyamin Avcı, “İnsanlık tarihiyle birlikte var olan annelik kavramı, kuşkusuz kıyamete kadar sürecektir ve annelik insanlığı doğurmaya, büyütmeye, geleceğe taşımaya devam edecektir. Yemeyip yediren, içmeyip içiren, giymeyip giydiren bir varlık olan ‘Anne’; aynı zamanda karşılıksız sevmenin, ölümüne fedakârlığın, eşsiz şefkatin ve merhametin, en ağır çilenin değişmez adıdır.” ifadesini kullandı.

“KUTLU HADİSİN MUHATABI ANNE”

Başkan Bünyamin Avcı şöyle devam etti:

“Anneler, millet varlığımızın da beşiği ve dayanağıdır. Vatanımıza, milletimize hayırlı, yararlı bir neslin yetişmesinde annelerin rolü inkâr edilemez. Yuvanın inşasında ve yaşatılmasında, aile saadetinin kurulmasında, maddi ve manevi zorlukların aşılmasında yine anneler vardır. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ şeklindeki kutlu hadisin muhatabı ve eşsiz bir hazine, kutsal bir kaynak olan annelik, beşeriyetin yüce bir makamıdır!”

ŞEHİT ANNELERİNE AYRI MESAJ…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bu duygu ve düşüncelerle; sevgiye, saygıya, övgüye en çok layık gördüğümüz, kıymetli varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Gününü canıgönülden kutluyor,  esenlikler diliyorum. Özellikle ve ayrıca, fedakârlığın temsilcileri, her nefesiyle aziz milletimize moral ve güç veren, Şehitlerimizin emaneti tüm annelerimize sevgi ve derin saygılarımı sunuyorum. Ebedi aleme göç etmiş bütün annelerimizi bu vesileyle rahmetle anıyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.