TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayata bir adım önde başlayanlar

Çukurova GİAD Akademi üçüncü dönem mezunlarını verdi

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hayata bir adım önde başlayanlar

ADANA (İLKHABER) - Adana’nın en etkin, en önde gelen sivil toplum kuruluşu olan Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD) gençlere yönelik önemli projelerinden biri olan Çukurova GİAD Akademi, üçüncü dönem mezunlarını verdi.

Akademide edindikleri bilgilerle hayata bir adım önde başlama avantajı yakalayan akademi mezunları, kendilerine bu fırsattı veren Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetimine teşekkür ettiler.

‘Gençlere Yatırım Geleceğe Yatırım” sloganıyla hayata geçirilen Çukurova GİAD Akademi’nin (Management Business Academy-MBA) son dersinde Akademi Kooordinatörü Stratejik Yönetim Danışmanı Altay Ayhan öğrencilerle buluştu. Bu ders sonrası akademi öğrencilerine konuşan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, hayatından örnekler de vererek, tavsiyelerde bulundu, öğrencilerin iş hayatında vizyoner olmaları ve bir sivil toplum kuruluşunda mutlaka yer almalarının önemine değindi.

Bugüne kadar onlarca kişinin mezun olduğu akademinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin teminatı gösterdiği gençler için önemli bilgiler içeren, gençleri iş hayatına, geleceğe hazırlayan önemli bir proje olduğunu kaydeden Başkan Sakarya, “Akademide edindiğiniz bilgiler sadece iş hayatında değil, hayatta her zaman bir adım önde olmanızı sağlayacak bilgilerdir. Akademide  

 edindiğiniz bilgilerle güçlendiniz. Bu gücünüzü hayatta kullanarak çok önemli yerlerde hizmetler edeceğinize, Çukurova GİAD’ın her üyesinin yaptığı için kentimiz için, ülkemiz için çalışacağınıza eminim. Yolunuz açık olsun” dedi.

Öğrenciler de, son ders gününde tek tek 

 

sunum ve konuşma yaparak akademiyi noktaladılar, kendilerine bu fırsatı tanıyan Sakarya ve yönetimine, akademi eğitimcilerine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından öğrencilere Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcısı Hakan Burç, Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Özer Canbulan ve Akademi Koordinatörü Altay Ayhan tarafından Başarı Sertifikaları verildi. Başkan Sakarya, öğrencilerle birlikte akademiye katkıları nedeniyle Altay Ayhan’a Teşekkür Plaketi sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.