TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyhan Demirtaş, Lider Çocuk Tarım Kampı’nı ziyaret etti

Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, İl Tarım Müdürlüğünce ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, çocukların tarımla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirilen Lider Çocuk Kampı’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Beyhan Demirtaş, Lider Çocuk Tarım Kampı’nı ziyaret etti

ADANA (İLKHABER) - Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, İl Tarım Müdürlüğünce ilköğretim 4. sınıf öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, çocukların tarımla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenilirliği hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirilen Lider Çocuk Kampı’nı ziyaret etti.

Bu yıl “Sıfır Atık” temasıyla altıncısı gerçekleştirilen Lider Çocuk Kampı’nda Çukurova İlçesi Emine Nabi Menemencioğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Beyhan Demirtaş, çocuklarla birlikte atık şişe ve pet şişelere çiçek ve çilek fidesi dikti.

Etkinlikte yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan sıfır atık projesine değinen Beyhan Demirtaş, atıkların kontrol altına alınarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın tüm insanlığın ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Geri dönüşüm bilincinin çok küçük yaşlardan itibaren çocuklara aşılanması gerektiğinin altını çizen Beyhan Demirtaş, bu tarz farkındalık etkinliklerinin arttırılmasının önemini de belirterek çevre bilincinin her şeyden önce bir kültür göstergesi olduğunu ve Türk kültüründe tasarrufun önemli bir yer kapladığını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.