TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Bingöl’ü hemşehrileri ziyaret etti

Yüreğir Kaymakamlığına atanan ve kısa sürede başarılı çalışmalarıyla isminden bahsettiren Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaymakam Bingöl’ü  hemşehrileri ziyaret etti

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Yüreğir Kaymakamlığına atanan ve kısa sürede başarılı çalışmalarıyla isminden bahsettiren Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl’ü atandığı yeni yerinde Mardinli hemşehrileri de yalnız bırakmadı. Son olarak kentte faaliyet gösteren Mardinli sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından Kaymakam Bingöl’e ziyaret gerçekleştirildi.  Bingöl’ün makamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı ve Adliye Sarayı PTT Müdürü Uğur Çiftci, Yıldız Engelliler Spor Kulüp Başkanı Fettullah Kaygün, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eski Daire Müdürü Ahmet Bakır, Emlak İşletmecisi Fahrettin Tepgeç,  Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım,  İhsanider Dernek Başkan Yardımcısı Meryem Abdurrahim Gizer Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Hüseyin Talay, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Personeli Esat Kardaş, Hayat Ayran ve Şalgam İşletmeleri Sahibi Beşir Kılıç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli Abdullah Unsal, İşletmeciler Osman Algan, Nezih Ertuğrul, A.Gaffur Bulut ve işadamı Cuma Ay katıldı.
BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ 
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüreğir Kaymakamı  Oğuzhan Bingöl, hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu anlattı. Birlik ve beraberliğin toplumda büyük önemine değinen Kaymakam Bingöl, “Bizleri yalnız bırakmayan dernek başkan yönetici ve iş adamı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Halkımızın ve hemşerilerimizin her zaman olduğu gibi hizmetindeyiz. Bu anlamda yapmış olduğunuz sıcak ve dostane ziyaretiniz beni mutlu etmiştir. Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğimize ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinden dolayı değerli dernek başkanlarımıza ve iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.