TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınoran KKTC’de Adana’yı anlatacak

Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası 9. Fotoğraf Günleri’ne üç çalışmayla katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2019 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Altınoran KKTC’de Adana’yı anlatacak

ADANA (İHA) - Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası 9. Fotoğraf Günleri’ne üç çalışmayla katılıyor.  

  2 -5 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği Kurucu Başkanı Haluk Uygur, derneği bugüne kadar katıldığı bu önemli etkinliğe fotoğrafın değişik alanlarda kullanımını gösteren 3 ayrı çalışmayla iştirak edeceğini belirterek, “Birincisi, Gülsüm Ünal'ın sunduğu Torosların Nadide Çiçekleri , Altınoran Doğa Grubunun 18 yılda tamamladığı ve bir herbariumla taçlanmış bilimsel bir çalışmadır.  İkincisi ise Yeniden Yeni Bir Yol Atölyesinin Lomografi Öyküleri ise mevcut fotoğrafik estetiği sorgulayan özelliği ile sanat alanında yapılmış bir üretim olacak. Üçüncüsü de 25 arkadaşın 1 yıl boyunca yaptığı 25 bin nüsha basılan, 25 biyografi kitabıyla, sergi salonuna binlerce izleyici çekmeyi başaran, benim öyküsünü ve felsefesini anlatacağım " Adana’ya Güç Verenler" ise Barok ışığı kullanılarak yapılmış belgesel bir çalışmadır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.