TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onkoloji ve Hematoloji Hastası Çocuklar unutulmadı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde renkli etkinliklerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2019 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Onkoloji ve Hematoloji Hastası Çocuklar unutulmadı

ADANA (İLKHABER) - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde renkli etkinliklerle kutlandı.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, hastanenin Onkoloji ve Hematoloji servisinde tedavi gören çocuklar katıldı. Salonun rengarenk balonlarla süslendiği etkinlikte, palyaçolarla eğlenen, şiirler okuyan, şarkılar söyleyen çocuklar, bayramlarını gönüllerince kutladılar. Etkinliğe katılan aileler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldular. Pasta kesiminin yapıldığı bu etkinliğin yanı sıra, başhekimlik girişi koridorlarında resim sergisi ve müzik dinletisi vardı.

Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servis Sorumlu Hemşiresi Fatma Balcı, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri etkinliğe UNICEF’in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) destek verdiğini belirterek, "Amacımız çocukların hastane ortamında da olsa çocuk bayramını gönüllerince kutlamalarıdır. Bunda da amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Çocuklarımız eğlenip, moral depoladılar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.