TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘İletişim Günleri’ etkinliklerinin sekizincisi gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2019 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2019 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
‘İletişim Günleri’ etkinliklerinin sekizincisi gerçekleştirildi

Hande MUŞTU- Rukiye UYANIK

ADANA(İLKHABER)- Adana’da Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin geleneksel olarak düzenlediği İletişim Günleri etkinliklerinin sekizincisi gerçekleştirildi.

Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Mesleğim ve Etik” konulu panele, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, Basın İlan Kurumu Müdürü  Mehmet F. Ayan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Adnan Kulak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Uğur Özen “Öğrencilerimizi vatan, millet, bayrak gibi ulvi duygularla yetiştirirken, onları geleceğin iletişimcileri olarak sektörde yer almak üzere donanımlı bir şekilde mesleki eğitim sürecinden geçmesi için tüm eğitim kadromuzla azim ve şevkle çalışıyoruz” dedi.

Özen bu yıl sekizincisi düzenlenen İletişim Günleri ile düşüncelerini dile getirerek “ İletişim Günleri ile, öğrencilerimizi sektörde yer alan isimlerle bir araya getirmek ve tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Mesleğim ve Etik” konulu panelin moderatörlüğünü Eğitimci ve Yazar Korkut Daban yaparken konuşmacılar arasında ise Eğitmen, Fütürist, Tedx konuşmacısı Fırat Uzer, Kanal A Haber Müdürü Kurtuluş Kılınç ile İlkhaber Gazetesi Köşe Yazarı ve Milat Gazetesi Yazarı Muhammet Tunç yer aldı.

Meslek etiği konusunda genç öğrencilere önerilerde bulunan Muhammet Tunç “Etik değerlere sahip bir gazeteci hakikatin, gerçeğin ve doğruların peşinde olmalıdır. Sözde gazeteci kimliğindeki etki ajanlarından olunmamalıdır. Bunları yaparken de kendi öz değerlerimizden kopmamamız lazım” şeklinde konuştu.

Programın sonunda İletişim Meslek Lisesi Onur Ödülleri, öğrenciler arasında düzenlenen haber, fotoğraf ve kısa film yarışmalarında birinci olanlara verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.