TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların Luna Park keyfi

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2019 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2019 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çocukların Luna Park keyfi

Bayram BULUT

Özel Haber

ADANA (İLKHABER)-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar Luna Park’a akın etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Resmi törenler ve okullarda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarının sona ermesinin ardından çocuklar bu kez aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Luna Park’ın yolunu tuttu. Yıl boyunca belli günler dışında hayalet kent görünümünde olan Luna Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla adeta çocuk akına uğradı.

OYUN ARAÇLARINA BİNDİLER

Parka gelen çocuklar, burada çarpışan araba, dönme dolap, atlıkarınca ve daha çok sayıda heyecan içeren oyun araçlarına binmeye başladı. Günün saatleri ilerledikçe parka gelen çocuk sayısında da artış yaşandığı görüldü. Pamuklu şeker ve benzeri yiyeceklerde de yemeyi ihmal etmeyen çocuklar, Luna Park işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

KUYRUK OLUŞTURDULAR

Çocuk sayısının fazla olması nedeniyle çocuk oyun araçlarına binmek isteyen çocuklar adeta birbirleriyle yarıştı. Bazı park çalışanları dönme dolapların ve atlıkarıncaların önünde çocukları tek sıra yapmakta çareyi buldu. Sırası gelen kişiler aldıkları biletleri görevlilere vererek binmek istedikleri araçlara bine bildi. Küçük çocukları anne ve babalarının da bindikleri oyun araçlarında yalnız bırakmadıkları görüldü.

ÇARPIŞAN OTO GERGİNLİĞİ

Çarpışan arabaların bulunduğu alanda ise, görevliler ne yaptıysa da aileleri ve yanlarında getirdikleri çocukları sıraya koyamadı. Zaman zaman tartışmaların ve gergin anların yaşandığı çarpışan arabaların bulunduğu noktada süresi biten kişilerin araçtan inmesiyle onlarca kişinin bir aracın üzerine atlayarak binme kavgası yaptıkları objektiflerimizi yansıdı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Çocukların yanı sıra bazı oyun araçlarına yetişkin çiftlerinde bindiği dikkatlerden kaçmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Adana’da böyle renkli görüntülere sahne oldu. Akşam saatlerine kadar Luna Park’ta eğlenen çocuklar, daha sonra Seyhan baraj Gölü kıyısında bir süre aileleri ile birlikte dolaştıktan sonra evlerine döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.