TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özat; “Kaybedilmiş bir şey yok”

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ümit Özat;  “Kaybedilmiş bir şey yok”

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Bundan sonra daha sakin ve daha iddialı bir şekilde kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Gazişehir ile aramızda 3 puan fark kaldı ve ikili averajda onlardan iyiyiz. Ümraniyespor’la aramızda 1 puan var. Bundan sonra daha iddialı ve sakin bir şekilde kaldığımız yerden devam etmeliyiz” dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig’in 30. Haftasında karşılaştığı Adanaspor’la golsüz berabere kaldı. Tarihlerinde 59. kez karşı karşıya gelen Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Adanaspor, derbide alınan beraberlik küme düşmeme mücadelesinde önemli bir puan alırken, play- off mücadelesi veren Adana Demirspor ise rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük avantajı kaçırdı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, derbiye yakışır güzellikte ve centilmenlikte bir maç olduğunu belirterek, “Derbiye yakışan bir maç oldu. İki takım da maçı koparabilirdi. İlk yarı daha çok net pozisyon yakalayan bizdik. İlk yarı etkili oynayan taraf da bizdik. Kaan, Jonathan ve Berk’in kaçırdığı pozisyonlar vardı. Ama ikinci yarı kontra atak yapmalarına da müsaade verdik. Bunun sebeplerinden biri de 20. Dakikadan sonra 10 kişi oynamamızdan kaynaklandı” dedi.

Kaybedilmiş hiçbir şeyi olmadığını ve kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade eden Özat, “Hala geldiğimden beri ligin belki de en az gol yiyen, en çok koşan takımıyız. Dolayısıyla rakip de, bizde puan kaybettik. Herkesin işi zor. Önümüzde 4 maç yani 12 puan var ortada. Tekrar ilk antrenmandan itibaren ayağa kalkmalıyız. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Deplasmanda yendiğimiz Eskişehirspor, Ümraniyespor’u ve Osmanlıspor’u yeniyor. Yani kimin kimden ne alacağı belli değil. Bugün baktığımızda Gazişehir ile aramızda 3 puan fark kaldı ve ikili averajda onlardan iyiyiz. Ümraniyespor’la aramızda 1 puan var. Kaybedilmiş bir şey yok. Bundan sonra daha iddialı ve sakin bir şekilde kaldığımız yerden devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.