TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Nesil Gazeteciler eğitime doymuyor

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni Nesil Gazeteciler eğitime doymuyor

Hande MUŞTU- Rukiye UYANIK

ADANA(İLKHABER) – Fujifilm Adana Showroom’dan yeni nesil gazetecilere fotoğrafçılık eğitimi verildi.  Yeni nesil gazeteciler yeni kameralar ile fotoğrafçılık eğitimi almanın yanında Adana’nın tarihi ve kültürel yerlerini yerinde görme ve tanıma fırsatı buldu.

Adana Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı kapsamında çeşitli gazete ve televizyonlarda çalışan Yeni Nesil Gazeteciler Fujifilm Adana Showroom mağazasının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği temel fotoğrafçılık eğitimine katıldı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikte eğitmen Mehmet Köseli ve Taner Kinar genç gazetecilere yeni nesil aynasız fotoğraf makineler hakkında temel bir eğitim verdi.

Tanıtım mağazasında gerçekleşen temel eğitimin ardından genç gazeteciler, Adana’nın tarihi ve kültürel mekanlarında yeni nesil aynasız fotoğraf makinelerini kullanarak fotoğraf çekme tekniklerini geliştirme fırsatı buldular.

Adana’nın tarihi Tepebağ Mahallesi’nde başlanan fotoğraf gezisi; Büyük Saat, Ulu Camii, Taşköprü gibi kentin tarihi ve simgesi olan yerlerde devam etti.

Oldukça keyifli bir etkinlik geçirdiklerini dile getiren eğitmen Taner Kiral “Genç gazetecilerin böylesi öğrenmeye açık olmaları beni oldukça etkiledi. Genç gazetecilerimizin sahada fotoğraf çalışması yapması ileride çalışacakları yerlerde çok yararlı olacaktır. Genç gazetecilerimiz workshopa yoğun bir ilgi gösterdiler ve bu ilgi bizi memnun etti” dedi.

Gün boyu süren etkinlik çekilen fotoğrafların etkinliğe katılanlar tarafından değerlendirilmesi ve yorumlanmasıyla son buldu. Showroom mağazası Adana’ya açıldığı günden beri iki yüzden fazla workshop etkinliği düzenledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.