TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıdemli Albay Demir’e hemşehri ziyareti

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kıdemli Albay Demir’e hemşehri ziyareti

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir’i, Adana’da yaşayan Mardinli Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri makamında ziyaret etti.

Aslen Mardinli olan Adana İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir, sivil toplum kuruluşu temsilcisi olan hemşehrileri ile bir araya geldi. Demir’in makamında gerçekleşen ziyarette hoş sohbetler edildi. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hemşehrilerine bu ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.

Adana’da yaşayan Mardinli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ise, hemşehrileri olan Adana İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir’e görevinde başarılar diledi.

Albay Gazi Demir’e yapılan ziyarette, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Adana Şube Başkanı Uğur Çiftçi, Yıldız Engelliler Spor Kulübü Başkanı Fethullah Kaygün, Hocaoğlu İlkokulu Müdürü Volkan Canatan,Tepgeç Emlak Sahibi Fahrettin Tepgeç,  İhsani Der Başkan Yardımcısı Hüseyin Talay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Personeli Abdullah Ünsal, Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Bayındırlıktan Emekli Halil Dora, İşletmeci Osman Ürek, Osman Algan, Halim Oral hazır bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.