TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çocuklarımız geleceğimizdir”

Başkan Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Çocuklarımız geleceğimizdir”

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan 1920’de Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediğini ve egemenliğin millet iradesine bırakıldığını vurguladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “23 Nisan 1920 tarihi Türk Milleti’nin dönüm noktalarından biridir. Türkiye Büyük Millet Milleti’nin kurulduğu bu günde egemenlik Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda milletin iradesine bırakılmış ve milletin kendi kaderini tayin etmesi sağlanmıştır” dedi.

Başkan Çetin, Ulu Önder Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı’nı Yüce Meclisle birlikte verdiğini hatırlattı ve millet iradesine verilen önemin bu anlayışla ortaya konduğunu belirtti.

Ulu Önder Atatürk’ün 23 Nisan’ı bayram olarak çocuklara emanet ettiğini kaydeden Başkan Çetin, “Atatürk bunu yaparak çocuklara verdiği öne göstermiştir. Yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız Atatürk ilkelerini ve cumhuriyet değerlerini sonsuza dek koruyacak ve yüceltecektir. Çocuklarımızın Türkiye’nin dünyadaki hak ettiği yerini almasında ve dünya barışının sağlanmasında etkin insanlar olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, ülkemizin geleceğine umutlu bakabilmesi için çocuklarımızın iyi eğitilmesi gerektiğini de vurgulayarak, “Çocuklarımıza gereken değeri verdiğimizde ülkemizin geleceği aydınlık olacaktır. Bu duygularla Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.