TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biz De Varız’dan pratik yemek workshop’u

Biz De Varız Destekleme Derneği’nin son toplantısına gelenlerin hem midelerine, hem ruhlarına ziyafet çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Biz De Varız’dan pratik  yemek workshop’u

ADANA (İLKHABER) - Biz De Varız Destekleme Derneği’nin son toplantısına gelenlerin hem midelerine, hem ruhlarına ziyafet çekildi.

Biz De Varız Destekleme Derneği’nin 2 Mayıs 2019 tarihinde Seyhan Oteli’nde düzenleyeceği Engel Olma Destek Ol defilesinde, özel gereksinimi olan çocuklarla, toplum gönüllüleri podyuma çıkacak. Dernek yöneticileri ve üyeleri bir yandan bu özel etkinlik için çalışırken, bir yandan da farklı faaliyetlerle Adana kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Geçtiğimiz hafta Divan Oteli’nde bir araya gelen dernek üyeleri, yine dernek üyeleri Pırıl Bilici ve Dr. Efsun Sızmaz’ın, son derece etkileyici  yemek workshop’unu izleme ve birbirinden güzel pratik ve doğal bazı yemekleri tatma olanağı buldu.

Makarna, salata ve çikolata toplarını büyük maharetle yapan Bilici ve Sızmaz’a zaman zaman dernek üyeleri eşlik etti. Sonuçta ortaya pratik, yararlı ve hem göze hem damak zevkine hitap eden ürünler çıktı.

Pratik yemek workshop’unun özel bir de konuğu vardı. Kemanıyla ulusal ve uluslararası başarılara imza atan 11 yaşındaki Elif Eroğlu, muhteşem resitaliyle günün yıldızı oldu.

Etkinliğe annesi Deniz Erdoğlu ile katılan Elif Eroğlu, 2 Mayıs’ta düzenlenecek Engel Olma Destek Ol defilesinde de sahne alacak.

Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Adana’da devzavantajlı gruplara destek olmak, kentin daha yaşanabilir hale gelmesine katkı sağlamak, bilgi üretmek ve paylaşmak, bunun yanında üyelerinin bir çok konudaki kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlarıyla hareket ettiklerini belirterek, workshop’ta yer alan Pırıl Bilici ve Efsun Sınmaz ile müzik ziyafeti veren Minik Esra Eroğlu’na sonsuz teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.