TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peri masallarını aratmadı

Aygüler ve Öztürk aileleri çocuklarını evlendirerek akraba oldular

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2019 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2019 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Peri masallarını aratmadı

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin’in köklü ailelerden Siraç Aygüler’in oğlu Çevre Mühendisi Sercan  Aygüler ile Göğüs Hastalıklar Doktoru  Öztürk Ailesi’nin güzel kızı Rengin Öztürk Mardin Yay Grand Oteli’nde yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Davul- zurna ve zılgıtlar arasında düğün salonuna giren Sercan ve Rengin alkışlar arasında ilk danslarını yaptılar. Konuklardan bol bol alkış alan genç çiftlerin dansına ailelerde eşlik etti. Geniş katılımla yapılan düğün törenine genç çiftin eş ve dostları ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasiminden bir gün önce kına gecesi Kızıltepe ilçesi Pırlanta Düğün Sarayı’nda yapıldı. İkinci gün ise genç çiftlerin düğünleri yapıldı. Mardin Yay Grand Oteli’nde gerçekleştirilen düğün peri masallarını aratmadı. Görkemli bir gece ile süren ve çiftlerin oldukça mutlu olduğu gözlenen düğünde konuklar genç çiftlere “Allah, bir yastıkta kocatsın” dediler.

Gelin Rengin Öztürk ile Damat Sercan Aygüler, çok mutu olduklarını belirterek, “Biz bu mutluluğumuzu ailelerimize borçluyuz. Allah herkese böyle aile nasip etsin” dediler.

Düğün boyunca gelin ve damadın aileleri düğüne gelen misafirleri tek tek karşılayıp “Hoş Geldiniz” dileğinde bulundular. Düğün tüm konukların keyiflerince eğlenmesiyle sürdü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.