TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Aziz milletimizin başı sağolsun”

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, 4 askerimizin şehit olduğu, 6 askerimizin yaralandığı terör saldırısını kınadı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Aziz milletimizin başı sağolsun”

ADANA(İLKHABER)- Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütünlüğüne kasteden terör örgütleri ve onların işbirlikçilerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi. Başkan Sözütek, “Terörden medet umanların sonu hüsran olacaktır, başka türlü bir son mümkün değildir” dedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Türkiye – Irak sınır hattında görev yapan askerlerimize yönelik düzenlenen ve  4 askerimizin şehit olduğu, 6 askerimizin yaralandığı terör saldırısını kınadı. Birlik Başkanı Nihat Sözütek, “Türkiye – Irak sınır hattında fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen hain terör saldırısını lanetliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi bölmek isteyen eli kanlı teröristler ve işbirlikçilerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını vurgulayan Adana ESOB Başkanı Sözütek mesajında şunları kaydetti,

“Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast eden bu saldırıyı yapanlar ve gözü dönmüş hainleri destekleyenler unutmamalıdır ki devletimizin alçak ve bölücü terör örgütü ile mücadele kararlılığı aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır. Terörden medet umanların sonu hüsran olacaktır, başka türlü bir son mümkün değildir.

Milletimiz bu vatan için kanını döken şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, onları sonsuza kadar sevgi, saygı ve minnetle hatırlayacaktır. İnsanlara barış ve huzuru çok görenleri, bu alçak ve hain saldırıyı gerçekleştirenleri, terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyor, şahsım, yönetim kurulu üyelerim, birliğimize bağlı oda başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaf, sanatkarlarımız adına bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.