TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kepçeye çıktı ‘altın proje’nin ilk uygulamasını eliyle yaptı

Başkan Aydar, kadınların önünden geçmekten rahatsız olduğu kahvehaneyi yıkıp yerine Kent Meydanı yapmak için verdiği sözü tuttu

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kepçeye çıktı ‘altın proje’nin  ilk uygulamasını eliyle yaptı

ADANA(İLKHA.ER)-Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, görevinin 12. gününde “Kent Meydanı” yapmak üzere Ebenin Parkı içerisindeki kahvehaneyi yıktı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart yerel seçimlerinden önce sürekli dile getirdiği, kadınlarımızın geçmekten rahatsızlık duyduğu  Ebenin Parkı içerisindeki kahvehaneyi yıkarak “Kent Meydanı” yapacağını söylemişti. Mazbatasını aldıktan 12 gün sonra harekete geçen genç Başkan Aydar, kepçeye binerek kahvehaneyi yıktı. 

BAŞKAN AYDAR; “ALTIN DEĞERİNDE BİR PROJE”

Ceyhan’a yakışır bir “Kent Meydanı” yapılacağını belirten Başkan Aydar, “Söz verdiğimiz ne varsa, 31 Mart'tan sonra biz bunları tek tek faaliyete geçireceğiz. Bu gördüğümüz alan kadınlarımızın giremediği bir alandı. Ebenin Parkı'nı halkımıza ve kadınlarımıza açacağız, burayı kötü görüntüsünden kurtaracak ve Ceyhan’a yakışır büyük bir kent meydanı yapacağız demiştik. Bugün de burada ilk kazmayı vuruyoruz. Ceyhan’da özlenen, diğer şehirlerin hepsini kıskandıracak, Avrupa’ya örnek olacak büyük bir kent meydanı yapacağız. Bu projeyi de 5 ay içerisinde tamamlayacağız. Burada Şehit ve Gazi Aileleri dernek binamız vardı, dernek başkanımız ile görüştük, onlara yakışan modern, çağdaş ve de onların ihtiyacını karşılayan dernek binası hediye ediyoruz. Yine burada bulunan Emin Civelek Tesisleri ve halı sahayı da kaldıracağız. 6.5 dönüm üzerinde içerisinde esnafımızı mağdur etmemek için büfeler, çay bahçeleri, gençler için ücretsiz internet, gençlerin oturup gitar çalabildiği, ailelerin gelip oturabileceği, burada kadınlarımızın birlikte oturup sohbet edebileceği ve de güvenli, Ceyhan’a yakışan büyük bir kent meydanı olacak. Bu kent meydanı projesi bizim için çok önemlidir, Ceyhan'ın altın projesidir” dedi.

AYDAR; “ZEYDAN BAŞKANIM İLE CEYHAN’I DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Yıkım ekibine öncülük eden Başkan Aydar, kepçe operatörünün yerine geçerek kahvehanenin yıkımını gerçekleştirdi. Kepçenin üzerinden vatandaşlara seslen Başkan Aydar, “Kent Meydanı'mız Ceyhan’ımıza hayırlı, uğurlu olsun. Ekibimizle birlikte sahaya indik, görevimizin başındayız. meclis üyelerimizle, müdürlerimizle, bütün emekçi abilerim ve kardeşlerimizle Ceyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak hiç bir ayrım olmadan, Zeydan Başkanımızla birlikte Ceyhan’ı baştan aşağı güzelleştireceğiz, yeni bir kent yaratacağız. Ceyhanlılar şimdiye kadar görülmeyen hizmeti, Zeydan Başkanım ve bizim dönemimizde görecektir” ifadelerini kullandı.

Yıkım çalışmalarını gören yoldan geçen Ceyhanlı kadınlar, Başkan Aydar’a teşekkür ederek, tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.