TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’yı gururlandırdılar

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2019 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana’yı gururlandırdılar

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

 

Türkiye genelinde aldıkları şampiyonluklarla isminden bahsettiren Adana Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları son olarak 16-18 Nisan tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasına katıldı. Şampiyonaya 4 sporcusu ile katılan Adana Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları burada önemli başarılara tekrar imzalarını attı. 4 sporcu ile katıldıkları Türkiye Atletizm Şampiyonasından 4 altın 2 gümüş madalya olmak üzere toplam 6 madalya kazanan Adana Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları Adana’yı başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadı.

 

SPORCULARIN ALDIĞI BAŞARILAR

 Adana Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularından Ferhat Sezek, 15-17 yaş Uzun Atlama’da 4.72 metre ile Türkiye 1.si, Mehmet Nuri Gök 10-11 yaş 60 metrede Türkiye 1.si, 10-11 yaş 100 metrede Türkiye 1.si, 10-11 yaş Uzun Atlama’da yine 3.20 metre ile Türkiye 1.si oldu. Müberra Çevik de 10-11 yaş 60 metrede Türkiye 2.si, 10-11 yaş 100 metrede de Türkiye İkinciliğini aldı.


TEMSİL ETMEYE DEVAM

Adana Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Can Kasapgil,  bu önemli başarılara imza atan sporcularını tek tek tebrik etti. Sporculara hassasiyetle yaklaşarak çalıştıran kulüp antrenörleri Ziya Selli ile Musa Selli'ye, antrenman yapabilmeleri için sporcularına tesislerini açan Çukurova Üniversitesi BESYO yönetimine ve turnuvaya gitmeleri için için araç desteği sunan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar 'a teşekkürlerini sunan Kasapgil, Adanayı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini vurguladı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.