TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktan, İstanbul’da Silifkelileri yalnız bırakmadı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2019 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Aktan, İstanbul’da Silifkelileri yalnız bırakmadı

  MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneğinin (İSTSİDER) düzenlediği Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine katılarak hemşehrileri ile bir araya geldi.

  Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, "Bugün burada küçük bir Silifke oluşmuş. Burada sizlerle bir araya gelmekten son derece mutlu oldum" dedi.

  Bir seçim süreci geçirdiklerini ve tüm Silifkelilerin desteğiyle belediye başkanı seçildiğini ifade eden Aktan, "Seçim propagandası süresince ne söz vermişsek hepsini yapmak ve Silifkemizi daha da güzelleştirmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Hiçbir zaman ben merkezli olmadan tüm Silifkeli hemşehrilerimizin düşüncesini alarak projeler üreteceğiz” dedi.

  İSTSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Avcı ise seçim biter bitmez davetlerini kırmayarak geceye katılan Başkan Aktan’a, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve MHP İlçe Başkanı Levent Nogay’a teşekkür etti.

  Gecenin sonunda Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, İSTSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Avcı’ya tüm Silifkeliler adına Silifke fotoğrafı ve tablo hediye etti.

                                       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.