TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC ‘den Aktaş’a ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Göreve başladığından bu yana Adana’da başta madde bağımlılarıyla mücadele olmak üzere asayişin temininde de, Adana Emniyet Müdürlüğü çalışmalarının dikkat çektiğini belirten ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Polis - Adliye muhabirlerimiz de çalışmalarında polisimizden gerekli yardımı görmektedir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC ‘den Aktaş’a ziyaret

ADANA (İLKHABER) - Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Göreve başladığından bu yana Adana’da başta madde bağımlılarıyla mücadele olmak üzere asayişin temininde de, Adana Emniyet Müdürlüğü çalışmalarının dikkat  çektiğini belirten ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, “Polis - Adliye muhabirlerimiz de çalışmalarında polisimizden gerekli yardımı görmektedir” dedi.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri çevresinde alınan güvenlik önlemleri ile bölgede vatandaşların rahatlıkla gezinti ve spor yaptığını ifade eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, bu bölgenin turistlerinde ilgisini çeker duruma geldiğini söyledi.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin uyuşturucudan uzak kalması için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Aktaş, Adana’nın Türkiye’nin en huzurlu şehri olması için mücadele ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, yönetim kurulu üyeleri Sefa Saygıdeğer, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat da hazır bulundu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.