TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gönül Gözüm’den”

Fotoğraf Sanatçısı Serap Erdem’in fotoğraf sergisi Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda açıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Gönül Gözüm’den”

Adnan AVUKA

Fotoğraf Sanatçısı Serap Erdem, “Gönül Gözüm’den-II” adlı fotoğraf sergisini Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda açtığı sergi büyük ilgi gördü. Serap Erdem, satışa sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelirin burs olarak bağışlanacağını söyledi. >> 2’de

MARDİN (İLKHABER) – Fotoğraf Sanatçısı Serap Erdem, “Gönül Gözüm’den-II” adlı fotoğraf sergisini Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda açtığı sergi büyük ilgi gördü. Serap Erdem, satışa sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelirin burs olarak bağışlanacağını söyledi.

MAREV ve MARSEV kurucularından Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem’in yeğeni olan Serap Erdem, Mardin’in plakası olan “47”yi göz önünde bulundurarak  İskoçya, Hindistan, Nepal, Vietnam, Kamboçya, Kanada, Çin, İrlanda ve birçok ülkelerden oluşan karma 47 fotoğrafla sergisini açtı.

Serap Erdem’in, “Gönül Gözüm’den-II” fotoğraf sergisi Mardin Valisi Mustafa Yaman ve eşi Avukat Gülseren Yaman, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Artuklu Üniversitesi Genel Sekreteri Şahin Arpağ, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Yenigün, STK yöneticileri, Kanaat önderleri, Diyarbakır, Savur, Midyat, Kızıltepe ilçelerinden gelen fotoğraf sevenlerin katılımıyla açılış töreni gerçekleştirildi.

3 Karma ve 3 kişisel fotoğrafları bugüne kadar sergilediği  ve satışa sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelirin burs olarak bağışlanacağını belirten Serap Erdem, “Elde edilen gelirler MARSEV  Vakfı’na bağışlayacağım. Elde edilen gelir MARSEV Vakfı tarafından öğrencilere burs olarak verilecek” dedi.

Dünyanın birçok ülkesini gezdiğini, fotoğraf çekme merakından sonra kendini fotoğraf sanatçılığına adadığını ifade eden Serap Erdem, “Fotoğraf çekmek bir merak ve bir tutkudur. Ben bu sanata gönül vermeye başladım. Çok sayıda ülke dolaştım. Gezdiğim yerlerin fotoğrafını cep telefonu ile çektim. Daha sonra bu bir tutkuya döndü ve profesyonel bir fotoğraf makinası alarak daha iyi fotoğraflar çekmeye başladım” dedi.

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı ile fotoğrafları izlemeye gelen konuklar, çekilen fotoğraflara hayran kaldılar. Serap Erdem’i tebrik eden konuklar bu muhteşem fotoğrafları herkesin çekemeyeceğini ifade ettiler.

Öte yandan çekilen fotoğraflar hakkında şeref defterini imzalayan fotoğraf severler. “Tek kelime ile muhteşem fotoğraflar” diyerek tebrik dip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.