TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelebi, çirkin saldırıyı kınadı

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Yumurtalık İlçe Başkanı Mustafa Ündemir, İl delegesi İhsan Yozcu’nun uğradığı saldırıyı kınadı, yetkililere saldırganların bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılması çağrısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelebi, çirkin saldırıyı kınadı

ADANA (İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve Yumurtalık İlçe Başkanı Mustafa Ündemir, İl delegesi İhsan Yozcu’nun uğradığı saldırıyı kınadı, yetkililere saldırganların bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılması çağrısında bulundu.

Çelebi ve Ündemir yaptıkları yazılı açıklamada CHP Adana İl Delegesi İhsan Yozcu’nun Cuma günü saat 22.00 sıralarında Yumurtalık’ta ilçe merkezinden Narlıören Mahallesi’ndeki evine giderken Akdeniz Mahallesinde önünün iki otomobil tarafından kesilip, saldırıya uğradığını aktardı. Darp edilen Yozcu’nun Ceyhan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığını kaydeden Çelebi ve Ündemir, “Bu çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri de saldırı yaptıranları da nefretle kınıyoruz. İl Delegemiz İhsan Yozcu’ya acil şifa diliyor, saldırıyı gerçekleştirenlerin, varsa azmettirenlerin bir an önce yakalanıp yargı önüne çıkarılmasını ve hak ettikleri cezaya çarptırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.