TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabahattin Yumuşak’ın acı günü

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2019 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2019 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sabahattin Yumuşak’ın acı günü

HANDE MUŞTU- RUKİYE UYANIK

ADANA(İLKHABER) - Adana Ticaret Borsası İkinci Başkanı ve Aysan Pamuk A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yumuşak’ın eşi Mahacan Yumuşak hayatını kaybetti. Uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşen Mahacan Yumuşak, dün ikindi namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Ticaret Borsa Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe , Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı, Mardin İl Özel İdaresi Eski Genel sekreteri M. Sırrı Hamidi, Halil Arslan’ın çocukları Eczacı Adem Arslan ve  Arslan Matbaacılık Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Arslan  ile Yumuşak Ailesinin dost ve yakınlarının katıldığı cenaze töreni  iş ve siyaset dünyasının bir çok tanınmış ismini bir araya getirdi.

Sabahattin Yumuşak’ın çok üzgün olduğu cenaze töreninde merhumenin çocukları gözyaşlarına boğuldu. Yumuşak Ailesinin çok sayıda seveninin katıldığı törende, cenaze namazını Çukurova eski vaizi, Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Zeki Uyanık kıldırdı. Sabahattin Yumuşak’ın taziyeleri Orta Doğu Hastanesi Selçuk Ecza deposu yanındaki evinde kabul edeceği öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.