TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarhan: Muhtarlarımızla ikinci belediye meclisi gibi çalışacağız

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tarhan: Muhtarlarımızla ikinci  belediye meclisi gibi çalışacağız

MERSİN (İHA) - Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçedeki 40 mahalle muhtarı ile toplantı yaparak, önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Tarhan, ikinci bir belediye meclisi gibi muhtarlarla bir araya gelerek gündemi belirleyeceklerini söyledi.

  Mezitli Belediye Meclisi Salonunda gerçekleşen toplantıya, mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye birim müdürleri de katıldı. Önceki gün yaşanan dolu felaketinin de görüşüldüğü toplantıya davet edilen uzman, dolu zararının önlenmesi için yapılması gereken acil eylem planı hakkında bilgi verdi. 

  Toplantıda konuşan Başkan Tarhan, Mezitli muhtarlarının birlikte hareket etmesinin örnek oluşturduğunu söyledi. Geride kalan 5 yılda tüm muhtarlarla uyum içerisinde bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Tarhan, “Aldığımız kararlarda muhtarlarla fikir birliği içerisinde olduk. Nereye ne kadar asfalt ayrılacağını muhtarlarımızla mutabık kalarak kararlaştırdık. Böyle olunca hiç kimse az verildi, çok verildi tartışmasına girmedi” dedi.

  Önümüzdeki dönem için belirli aralıklarla muhtarlarla toplantı yapılacağı bilgisini veren Tarhan, “Adeta ikinci bir belediye meclisi gibi muhtarlarımızla bir araya gelerek, gündeme yönelik toplantılar yapacağız. İlk toplantımızın konusu önceki gün yaşadığımız dolu felaketi sonrasında yapılması gereken acil eylem planının belirlenmesi oldu. Gerek Tarım İlçe Müdürlüğünden gelen veriler gerekse toplantımıza katılan uzmanımızın verdiği bilgiler hakkında fikir alışverişi yaptık. Ayrıca, muhtarların belediyemizle uyum içerisinde görevlerini daha iyi yapabilmesi için yapılması gerekenleri konuştuk” diye konuştu.

                                         

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.