TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toroslar'da Yılmaz başkanlığında ilk meclis toplantısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Toroslar'da Yılmaz başkanlığında  ilk meclis toplantısı yapıldı

MERSİN (İHA) - Toroslar Belediyesi'nin yeni dönemin ilk meclis toplantısı,  Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.  

  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası oluşan Toroslar Belediyesi’nin yeni  meclisi, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

  Yoklamanın ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Toroslar Belediye  Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Seçim  neticesinde meclisimiz oluştu. İnşallah hep beraber memleketimiz ve milletimiz için  başarılı çalışmalar yapacağız. Uyum içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Ortak  akılda, uzlaşmaya ve iletişime önem veriyoruz. Siz değerli meclis üyelerimize  görevinizde başarılar diliyor, oluşan yeni meclisimizin ülkemize, milletimize, Mersin'e  ve Toroslar'a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

  Yılmaz’ın konuşmasının ardından devam eden Nisan Ayı Meclis Toplantısında,  gündemin diğer maddelerinde yer alan meclis katipleri, meclis başkan vekilleri,  encümen üyeleri, ihtisas komisyonlarının üye sayısı ve çalışma süresi, Plan ve  Bütçe Komisyon üyeleri, İmar ve Bayındırlık Komisyon üyeleri, Çevre ve Sağlık  Komisyon üyeleri, Gençlik ve Spor Komisyon üyeleri, Eğitim, Kültür, Sanat ve  Sosyal İşleri Komisyon üyeleri, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri Komisyon  üyeleri ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı.

  Bir yıl süreyle ihtisas komisyonlarına 5’er üyenin belirlenmesine oy birliğiyle kabul  edildiği meclis toplantısında, daha sonra komisyon üyeleri belirlendi.

  Toplantıda, Çukurova Belediyeler Birliği meclisinde görev yapmak üzere Toroslar  Belediyesi Meclis üyeleri arasından 5 asil, 2 yedek üyenin seçimi de yapıldı. Buna  göre asil üyeliklere Ömer Bilgin, Mehmet Çivi, Ahmet Kılıç, Erhan Contar, Cesim  Aslan, yedek üyeliklere de Adnan Baş ve Mehmet Koç oy birliğiyle seçildi.

  Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Meclisi’nde görev yapmak üzere Toroslar Belediyesi  Meclis üyeleri arasından 2 üyenin seçimi de yapılarak, Serpil Mersin ve Fatma  Özer oy birliğiyle kabul edildi. Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Alt Yapı Hizmetleri  Birliği meclisinde görev yapmak üzere Toroslar Belediyesi meclis üyeleri arasından  1 asil, 1 yedek üyenin seçiminin de yapıldığı meclis toplantısında, oy birliğiyle Raci  Ünel asil üye, Salih Baysal yedek üye olarak seçildi.

  Toroslar Belediyesi’nin  1 Ocak 2018- 31 Aralık 2018 dönemini kapsayan faaliyet  raporunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği meclis toplantısı, bir sonraki  meclis toplantı gününün 6 Mayıs Pazartesi saat:14.00 olarak belirlenmesinin  ardından temenni ve öneriler bölümü ile son bulurken, Toroslar Belediye Başkanı  Atsız Afşın Yılmaz, meclis üyelerine rozetlerini taktı.

                                        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.