TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydar: Bizim için parti ayrımı bitmiştir

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2019 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2019 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aydar: Bizim için parti ayrımı bitmiştir

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimi kazanan Kadir Aydar, meclis üyeleri ile  beraber mazbatasını alarak göreve başladı. Ceyhan Adliyesi'nde düzenlenen mazbata teslim töreninde genç Başkan Aydar’a ailesi, meclis üyeleri ve partilileri eşlik etti.

 

BAŞKAN AYDAR; “BİZİM İÇİN PARTİ AYRIMI BİTMİŞTİR. "

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a mazbatasını teslim eden Hakime Zekiye Boz, önemli bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, “Bütün siyasi partilere, siyasi parti üyelerine, emeği geçenlere, ilçe seçim kurulu üyelerime seçim müdürüme, görev alan personellerime çok çok teşekkürlerimi iletiyorum, ayrıca Kadir Beye hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Kadir Aydar, hakime hanım ve ekibine teşekkürlerini sunarak, “Hiçbir tereddütte kalmadan adil bir seçim oldu. İlk günkü gibi size güvenimiz sonsuzdu, bugün de öyle oldu adalet yerini buldu. Zekiye Hanıma, ilçe seçim kurulu üyelerine, sayın başkanımıza bu seçimde emeği geçen herkese, ayrıca tüm Ceyhanlılara teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bizim için parti ayrımı bitmiştir, tüm Ceyhan'ın Belediye Başkanıyız. Bugünden itibaren Ceyhan için hiç durmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

 

“BAŞKAN AYDAR, DUA OKUYARAK BELEDİYEYE GİRDİ”

Adliye çıkışında kendisini bekleyenlere mazbatasını havaya kaldırarak gösteren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, sevincini hemşehrileri ile paylaştı. Babası ve annesinin elini öpen Aydar, mazbatalarını alan meclis üyesi arkadaşlarını tebrik etti. Daha sonra kendisini bekleyenlerle birlikte görev yapacağı belediyeye kadar halkı selamlayarak yürüdü. Belediye binasına geldiğinde kapının önünde dua okuyarak içeri giren Başkan Aydar, personelleri ile selamlaşarak başkanlık odasında tebrikleri kabul etti.

 

BAŞKAN AYDAR; “MÜFETTİŞ TALEP ETTİK"

 

Ceyhan Belediyesi'nde haksız ve hukuksuz kazanç sağlayanların peşini bırakmayacağını dile getiren Başkan Aydar, “Bugünden itibaren mazbatamızı  alarak görevimize başladık. İlk icraatımız olarak müfettiş isteyeceğiz, onun dışında özel müfettiş çağırıp Ceyhan Belediyesi'nin neyi var neyi yok ortaya dökeceğiz. Büyük bir yolsuzluk yapıldığına dair duyumlar aldık. Son bir hafta boyunca Ceyhan Belediyesi'nde operasyon yaptılar, evrakların incelenmesi için bakanlıktan müfettiş istiyoruz. Milletimiz herşeyi görsün bilsin istiyoruz. Umarım bildiğimiz gibi değildir ama burnumuza çok pis kokular geliyor, müfettişler ve bağımsız gelen denetçiler araştıracaklar, birilerinin uykusu kaçabilir, kim yolsuzluk yapmışsa kim belediyede haksız hukuksuz adaletsiz işlem yapmışsa onlar uyumasın

ancak Ceyhanlı hemşehrilerim rahat olsun, rahat uyusunlar, konunun yakından takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

 

“BU ZAFER HEPİMİZİN”

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar konuşmasında, “İlk günden beri söylediğim gibi Ceyhan Belediyesini birlikte yöneteceğiz. Ben herkesin belediye başkanıyım, hemşerilerimi çok seviyorum. Bu zafer hepimizin, birlikte başardık, birlikte yöneteceğiz, Ceyhan’ın kaybettiği 20 yılı telafi edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.