TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ülkemizin güçlenmesi ekonomimize bağlı”

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Ülkemizin güçlenmesi  ekonomimize bağlı”

ADANA (İLKHABER) - TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, “Ülkemizin güçlenmesi, ekonomimizin güçlenmesine bağlıdır” dedi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen TÜMSİAD Genel İstişare Kurulu toplantısında konuşan Başkan Kutluca burada çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

 Kutluca, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın, her fırsatta birlik ve beraberlik mesajı verdiğini hatırlatarak kendisine teşekkür etti.  Kutluca, 2019 yılının daha verimli geçmesi için,  yeni projeler eşliğinde üretim, istihdam ve ihracata yönelik çalışmalar yapılması gerektiğini tavsiye ettiğini, sanayicilerin yanı sıra, KOBİ’lere de çok büyük görevler düştüğünü hatırlatarak, “Bu ülke hepimizin,  çok çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

“Ülkemizin güçlenmesi, ekonomimizin güçlenmesine bağlıdır” diyen TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,   Genel İstişare Kurulu Toplantısında kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyelerinden Tekin Işık, Melih Sarıkodal, Hakan Çakmak, M.Sercan Delice, Yusuf Kara, Rıdvan Akın ve İsrafil Sarban’a katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.