TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Aktaş'da kortej ile yürüdü

Adana’da bu yıl 7’incisi düzenlenen ve Nisanda Adana’da temasıyla gerçekleştirilen “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı” bu yıl yine renkli görünülere sahne oldu. Türkiye içerisinden ve yurt dışından binlerce vatandaşında katıldığı karnavalın kortej yürüyüşüne Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Zafer Aktaş'da kortej ile yürüdü

Bayram BULUT

 

ADANA (İLKHABER) - Adana’da bu yıl 7’incisi düzenlenen ve Nisanda Adana’da temasıyla gerçekleştirilen “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”  bu yıl yine renkli görünülere sahne oldu.

 

Türkiye içerisinden ve yurt dışından binlerce vatandaşında katıldığı karnavalın kortej yürüyüşüne Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'da katıldı. Gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ünlü isimler ve kent yöneticileri ile birlikte yürüyen Zafer Aktaş, konuklar ile ilgilenerek misafir perverliğini gösterdi.

 

Yurt içi ve yurt dışından gelen konuklar Adana'da böyle bir festivalin yapılmasının Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Yektililere teşekkürlerini sunan vatandaşlar, eğlenmelerine devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.