TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Barosu’ndan muhteşem balo

Avukatlar Haftası kapsamında Adana Barosu tarafından düzenlenen etkinlikler, ‘Geleneksel Avukatlar Balosu’ ile son buldu. Savunma hakkının temsilcileri baloda bir araya gelip, yoğun ve stresli geçen günlerin yorgunluğunu şarkılara eşlik edip, danslarla, oyun havaları ve halaylarla doyasıya attı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Barosu’ndan muhteşem balo

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – ‘Avukatlar Haftası’, Türkiye genelinde olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Adana Barosu’nca organize edilen kutlamalar, Seyhan Oteli’nde düzenlenen; ‘Geleneksel Avukatlar Balosu’ ile son buldu.

Baloya; Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığını kazanan Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cumali Tülü, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse ile bürokrat ve davetliler katıldı. Baro Başkanı Av.Veli Küçük ve yönetim kurulu üyeleri, davetlileri karşılayarak sohbet etti.  

Sunuculuğunu Baro Müdürü Çiğdem Buyruk’un yaptığı geceye yoğun bir katılım vardı. Gecede her yıl olduğu gibi yine avukatlar yoğun ve stresli geçen günlerin yorgunluğunu gerek Mega Müzik Grubu’nun çaldığı müzik ve seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, gerekse danslarla, oyun havaları ve halaylarla doyasıya attılar.

Baloda üzerinde “5 Nisan Avukatlar Günü Kutlu Olsun” yazısıyla hazırlanan pastayı Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeler, önceki dönem baro başkanları, Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanları birlikte kesti.

Yaptığı konuşmada haftayı değerlendiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yoğun geçen etkinliklerle bir Avukatlar Haftasını daha geride bırakırken bugün balo ile de bunu taçlandırdıklarını söyledi.

Tüm meslektaşlarının Avukatlar Günü’nü kutlayan Küçük, “Meslektaşlarımız bütün olumsuzluklara, şiddete rağmen savunma görevini başarı ile yürütüyor. Buradan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Demokrasimize, hak ve özgürlüklere ve adaletin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan savunma kurumunun temsilcileri olan avukatlarımızın avukatlar gününü şahsım ve baromuz adına kutluyorum. Demokrasi, insan hakları, hak, adalet, özgürlük ve medeniyet yolunda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Mesleğe atılacak olan stajyer avukatlara da değinen Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Yoğun bir hafta geçirdik. Hepimiz bu baloyu heyecanla bekledik. Şimdi vakit eğlenme ve müzik vaktidir. Stajyer avukatlarımız ve genç meslektaşlarımızın enerjisi ile bu akşam bir aradayız. Onlar gelecekte büyük Adana Barosu ailesinin önemli fertleri olacaklar ve bayrağı bizden devralacaklar. Adana Barosu cesur ve dik duruşuyla Türkiye’de her daim varlığını hissettirdi” ifadesi kullandı.

Yerel seçimlerde birçok meslektaşının da yer aldığını belirten Küçük, “Biz avukatlar, kara cübbeliler yerel seçimlerde de sorumluk üstlendik. Bugün 31 Mart yerel seçimlerinin Adana’daki yıldızları da aramızdalar. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de aramızdalar. Bu özel günde bizi katılımları ile onurlandıran tüm meslektaşlarımıza ve konuklarımıza sonsuz teşekkürler.

Meslektaşlarımızın bu özel günlerini kutluyor, meslek hayatlarında başarılar ve daha uzun yıllar sağlıkla savunma mesleğine katkılarda bulunmalarını diliyoruz” şeklinde konuştu.

“AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığını kazanan Akif Kemal Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Adana Barosu mensubu tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladılar.

Konuşmaların ardından üzerinde “5 Nisan Avukatlar Günü Kutlu Olsun” yazısıyla hazırlanan pastayı Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeler, önceki dönem baro başkanları, Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanları birlikte kesti.

Pasta kesiminin sonrasında Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük eşi Dile Küçük ile balonun açılış dansını yaptı. Ardından tüm katılımcılar Mega Müzik Grubu’nun çaldığı müzik ve seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, gerekse danslarla, oyun havaları ve halaylarla doyasıya attılar. Personel de gecenin geç saatlerine kadar süren baloda gönüllerince eğlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.