TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik öğrencilerin karnaval coşkusu

Seyhan Belediyesi Tellidere Kreşi’nin minik öğrencileri okul bahçesinde hazırladıkları Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliğinde coşkulu eğlenceleriyle güne damgasını vurdular. Okul bahçesinde düzenlenen karnaval etkinliği için hazırlanan yaş pastayı Zeydan Karlar eşi Nuray Karalar, Akif Akay ve öğrenciler birlikte kesti. Adana’nın Seyhan İlçesi’nde deneyimli ve başarılı öğretmen idareci kadrosuyla yeni nesillere ışık olan eğitimiyle göz kamaştıran Tellidere Kreşi, yaptığı etkinliklerle ses getirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Minik öğrencilerin karnaval coşkusu

Metin MARACI/ ÖZEL

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Belediyesi Tellidere Kreşi’nin minik öğrencileri okul bahçesinde hazırladıkları Portakal Çiçeği Karnavalı etkinliğinde coşkulu eğlenceleriyle güne damgasını vurdular.

Okul bahçesinde düzenlenen karnaval etkinliği için hazırlanan yaş pastayı Zeydan Karlar eşi Nuray Karalar, Akif Akay ve öğrenciler birlikte kesti. Adana’nın Seyhan İlçesi’nde deneyimli ve başarılı öğretmen idareci kadrosuyla yeni nesillere ışık olan eğitimiyle göz kamaştıran Tellidere Kreşi, yaptığı etkinliklerle ses getirmeye devam ediyor.

Okul bahçesinde düzenlen Portakal Çiçeği Karnavalı’nda birbirinden güzel renkli görüntülere sahne oldu. Adana’da havanın güzel olduğu Nisan ayında yeşeren Portakal çiçeklerinin kokusu eşliğinde minik eller, öğretmenleri FatmaYavaş, kuzular sınıfı öğretmenleri Mukaddes Sıvışan, Kelebekler öğretmenleri Ayşegül Saka, Çalışkan Arılar öğretmenleri Gülten Çetinkaya ve Minik Kalpler öğretmenleri Pınar Uslupehlivan hazırlanan portakal çiçeği karnavalında minik öğrenciler ve sınıf öğretmenleri rengarenk kostümleri ile portakal çiçeklerinden oluşan taç taktılar. Minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdular.

Adana Seyhan Belediyesi Tellidere Kreşi'nin hazırlamış olduğu Portakal Çiçeği Karnavalı’na Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan belediyesi Tellidere Kreşi Müdüresi Safiye Aydoğan, Seyhan Belediyesi Gürselpaşa Kreşi Müdüresi Tülin Özer, Seyhan Belediyesi Yeşilyurt Kreşi Müdürü Özgür Ağartaş öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velilerinin katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrenciler ve öğretmenlerinde güne özgü giyecekler giydiği taç ve şapka taktığı etkinliklerle minik öğrenciler farklı unutulmaz bir mutluluk yaşadılar. Velilerde çocuklarının karnaval heyecanına ortak oldular. Portakal Çiçeği Karnavalı’nın temasına uygun renklerle tasarlanan kostümler, davetlilerin beğenisini topladı.

Seyhan Belediyesi Tellidere Kreşi’nin başarılı Müdüresi Safiye Aydoğan, kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, eşi Nuray Karalar’a, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a, okul müdürleri ile velilere teşekkür ettiğini, emeği geçen öğretmenler ile aileleriyle birlikte eğlenen öğrencilerini kutladığını söyledi.

Seyhan Belediyesi Tellidere Kreşi, Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusunu kendileriyle paylaşan davetlilere limonata, taze portakal suyu, portakallı kek ve çeşitli pastalar ikram edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.