TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karnavalın “Yıldızı” Optimum

Portakal Çiçeği Karnaval geçişinde, Armillaria Korteji ile ilk sırada yer alan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 2.80 cm boyundaki tahta bacak, tek teker şov, akrobasi ekibi, jonglör, müzisyenler ve bandonun yer aldığı canlı müzik performansı ile ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2019 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karnavalın “Yıldızı” Optimum

ADANA / Her yıl büyük bir heyecanla beklenen, bu yıl ulusal ve uluslararası binlerce konuk ağırlayan Adana Portakal Çiçeği Karnavalının yıldızı Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi oldu. Karnaval geçişinde Armillaria Korteji ile ilk sırada yer alan Optimum, tüm dikkatleri üzerine çekti. 

 

Adana caddelerini gelinlik kız gibi süslemesinin yanı sıra, Nisan ayının ilk haftasında açan çiçekleriyle etrafa mis kokular yayan portakal çiçeklerine atfen düzenlenen karnaval, renkli görüntülere sahne oldu. 

 

Karnaval için Türkiye’nin en önde gelen gösteri ekibi Armillaria Kortejini Adana’ya getiren Optimum, coşkuyu önce alışveriş merkezinin içinde yaşattı. AVM’nin tüm katlarını tek tek gezerek, bando eşliğinde büyük coşku yaşatan gösteri ekibi, ziyaretçilerden bol bol alkış aldı. Akrobasi gösterileri nefes tutularak izlenen ekip, tüm katları gezdikten sonra coşkuyu AVM’nin önüne de taşıdı. Buradaki gösterinin ardından kent merkezindeki korteje katılan Optimum korteji, karnavalın yıldızı olmayı başardı. 

 

Yurt içi ve yurt dışından binlerce kişinin konuk olduğu karnavalın korteji yürüyüşünde; Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi ilk sırada yer aldı. Armillaria Korteji ile tüm dikkatleri üzerine çeken Optimum, karnavala adeta damgasını vurdu. 

 

Türkiye’nin ilk sokak karnavalında, kortej çevresini hınca hınç dolduran binlerce kişi, Optimum ekibinde yer alan 2.80 cm boyundaki  tahta bacak,  tek teker şov, akrobasi ekibi, jonglör, müzisyenler ve bando ile canlı müzik performansını coşkuyla izledi.

 

Optimum, bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı kapsamındaki tüm dikkatleri üzerine çeken şovu ile karnavala adeta damgasını vuran marka oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.