TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Midyat Belediye Başkanı Şahin, mazbatasını aldı

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Midyat Belediye Başkanı  Şahin, mazbatasını aldı

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)- Mardin’de AK Parti'den Midyat Belediye Başkanı seçilen İnşaat mühendisi Veysi Şahin, mazbatasını kalabalık bir topluluğun katılımıyla yapılan törende aldı.

Midyat'ın yeni Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Veysi Şahin, kalabalık partili grubu ile  Midyat Adliye Sarayına gelerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Süleyman Akdeniz'den mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Zeynelabidin Akkiraz’ı makamında ziyaret eden Şahin, daha sonra İlçe Seçim Kurulu’na geçti. Burada Hakim Süleyman Akdeniz’den mazbatasını  partililerin alkışları arasında aldı.

Hakim Akdeniz, ‘Değerli Midyatlı hemşeriniz, kardeşiniz Sayın Veysi Şahin’in mazbatasını takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
           Mazbatasını alan Şahin, ilçe seçim kurulu başkanı ve üyelerine, seçim sürecindeki tarafsızlığından ötürü teşekkür etti.  

    Şahin ve beraberindekiler daha sonra adliye çıkışında hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, belediye meclis üyeleriyle birlikte Midyat Belediye hizmet binasına geçti. 
            Midyat Belediyesine geçen Şahin ve beraberindekiler, Belediye Başkan Vekili Abdürrahim Çelik’ten Belediyenin bir numaralı mührünü aldı.

Çelik, “yeni dönemin ülkemize, milletimize, ilçemize ve başkanımıza hayırlar getirmesi dileği ile belediyemizin bir numaralı mührünü sayın başkanımıza takdim ediyorum.” dedi.

               Şahin, "zorlu süreç bekliyor bizi"

       Midyat'ın yeni belediye başkanı Veysi Şahin, Midyat halkına, Süryani’sinden, Arab’ına, Kürt’ünden Ezidi’sine, Türk’üne herkese ayrı ayrı şükranlarını sunduğunu kaydederek, “Ben sadece bana oy verenlerin başkanı olmayacağım. Bana oy vermeyenlerin de başkanı olacağım. Bunu herkes öyle bilsin. Midyat’ta ekibim ile adaleti sağlayacağıma söz veriyorum sizlere. Şunu söylemek istiyorum zorlu süreç bekliyor bizi. Bugünden itibaren arkadaşlarıma bir talimatım olacak, durum tespiti yapacağız. Belediyenin genel anlamda, borcu, harcı, makine parkı neyi var- neyi yok hepsini tespit ettikten sonra siz değerli basın mensuplarına bilgi vereceğim. Şeklinde konuştu. 

Ardından Midyat Gençlik Derneği Başkanı Halil Polat, Belediye Başkanı Veysi Şahin'e kalem takımı hediye ederek başarılarını devamını diledi.

Veysi Şahin'e, 22. Dönem Milletvekili Nihat Eri, Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, ve belediye meclis üyeleri ile partililer  eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.