TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müşterilerini Reyhani oynayarak traş ediyor

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Müşterilerini Reyhani  oynayarak traş ediyor

 ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)- Yerel ve ulusal hatta yabancı televizyonlara sık sık konuk olan bu yüzden de Televizyon Mehmet adıyla anılan Mehmet Önelge, müşterilerini traş ederken Mardin’in milli oyunu Reyhani oynuyor.

Mardin’de erkek berberliği yapan oğlunun yanında çalışan Memet Önelge, çıktığı televizyon programlarında traş ederken Reyhani oynayarak Mardin’in mahalli oyunu Reyhani’yi hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtıyor. Özellikle dışarıdan gelip Mardin’de yaşayan memur ve diğer çalışanlara Reyhani’yi sevdirmeye çalışan Önerge, traş olmak için berbere gelenler için Reyhani oynuyor.

Mehmet Önelge, diğer adıyla ta Televizyon Mehmet,  “Ben Mardin Milli oyunu olarak kabul edilen Reyhani oyununu herkese sevdirmek için oğlumun dükkanında gelen müşterilere bu oyunu oynuyorum. Gelen müşterilerimize bu oyunu tanıtmak ve sevdirmek istiyorum. Amacım bu oyunu herkese sevdirmek. Traş olmaya gelen müşterilerin bu oyunu çok merak ettiklerini ve öğrenmek istediklerini belirten Önelge, “Bu oyunu oynamak gerçekten büyük bir zevktir, sanattır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.